Avainremontit – kattavaa remonttipalvelua

Huokailuttaako huoneistoremppa? Korjaustyötkö kiperiä? Jos putkityöt ovat päivänpolttavia ja urakoinnitkin uuvuttaa, Avainremontit auttaa aina!
Avainremontit on uudenlainen palvelukokonaisuus, jonka taustalta löytyy yhteensä reilun 20 vuoden kokemus alalta. Avajaisiaan perjantaina 6. toukokuuta erilaisten etujen, tarjousten sekä kahvitarjoilun merkeissä viettänyt yritys keskittyy palvelemaan asiakkaitaan aivan uudella konseptilla.
–Suoritamme kaikki urakoinnit ja saneeraukset huolellisesti avaimet käteen -periaatteella asiakkaiden toiveet huomioiden ja kokemusta alalta on jo ehtinyt kertyä, kertoo Antti Paavonsalo Avainremonteista.
Avainremontit nimen alla toimii edelleenkin jo reilut 10 vuotta palvellut Hixpert Oy.

Ammattitaitoinen ja
luotettava palvelu

Avainremontit tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua jo vuosien kokemuksella. Yrityksen kilpailuetuina muihin toimijoihin nähden toimivat paikallisuus, monipuolisuus sekä yksilöllinen palvelu valtteinaan laatu, joustavuus sekä järkevä aikataulu.
Asiakas pääsee myymälässä itse valitsemaan remontissa käytettävät materiaalit ja tarvikkeetkin remonttia varten löytyvät samassa yhteydessä.
–Yhdessä asiakkaan kanssa mietitään aina rauhassa kuhunkin kohteeseen paras ratkaisu, Paavonsalo ilmoittaa.
Tulevaan kesäsesonkiin Avainremonteissa suhtaudutaan erittäin toiveikkaasti sekä luottavaisin mielin.
–Odottavalla kannalla ollaan, että millaiseksi tuleva kesä muotoutuu. Työintoa ainakin löytyy, Paavonsalo kertoo.

Kattavat palvelut
saman katon alta

Avainremonttien laajaan palvelukonseptiin kuuluu myös yhteistyö Suomen suosituimpiin kuuluvan Ruukki-katot Ruukki Construction Oy:n kanssa.
–Meiltä saa monialaiset palvelut saman katon alta. Laajasta valikoimastamme löytyy myös maaleja. Asiakas voi esimerkiksi tilata julkisivumaalauksen käymällä myymälässämme, Paavonsalo vinkkaa.
Kaiken kattavaa uudistusta tai jonkin sortin saneerausta pohtiville on Antti Paavonsalolla hyvä vinkki:  
–Jos itsellä ei ole tietoa mistä remontin aloittaisi, kannattaa ottaa meihin rohkeasti yhteyttä.
Vaikka Avainremonteilla ei tulekaan olemaan kiinteää aukioloaikaa, palvelee yritys jokaista asiakasta kuitenkin yksilöllisesti sekä kiireettä asiakkaan oman aikataulun mukaan. Myös osaremontit ovat neuvoteltavissa.
Yrityksen nettisivut avataan muutaman viikon sisällä. Paavonsalon mukaan myös Facebook-sivutkin ovat pian tulossa.

Teksti: Anne Korhonen, kuva: Jesse Turunen

Avainremontit.jpg

–Kun remontit ovat ajankohtaisia, muista että Avainremonteilta saat aina apua, muistuttaa Tero Karvonen.