Hierontapalvelu Relaxet uusissa tiloissa Kauppakadulla

Varkautelaisyrittäjä Jenni Utriainen tarjoaa klassista hierontaa uusissa tiloissa Varkauden Kauppakatu 20:ssä ja lisäksi kotikäynneillä.

Hierontapalvelu Relaxet on palvellut Varkauden ja lähiseudun asiakkaita vuoden ajan. Yrittäjä Jenni Utriainen kertoo toimineensa aiemmin lähihoitajana, mutta palo yrittäjäksi on ollut olemassa aina. Hänen mukaansa parasta hierojana ovat asiakkaat ja heiltä saatava palaute hoidosta.

–Kuten lähihoitajan ammatissa, niin tässäkin saan työskennellä ihmisten parissa ja auttaa heitä. On mukavaa huomata, kuinka asiakkaalla on selkeästi hyvä olla, hän kuvailee.

Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu klassinen hieronta, johon asiakas voi varata ajan halutessaan puolesta tunnista kahteen tuntiin. Palveluvalikoimassa ovat lisäksi kinesioteippaukset. Maaliskuussa uutena tarjolle on tullut Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta.

–Palvelu sopii kiireisille ja työssäkäyville. Sen tarkoitus on nimenomaan rentouttaa ja poistaa stressiä, Utriainen sanoo.

Hierontapalvelu Relaxet palvelee ajanvarauksella. Utriainen tarjoaa hierontapalveluja Varkauden talousalueella myös asiakkaiden kotona.

–Kotikäyntien asiakkaat ovat pääsääntöisesti iäkkäämpiä henkilöitä, jotka eivät pääse hierojalle niin helposti.

Teksti ja kuva: Riika Paukkonen

Relaxet.jpg