Parketti- ja mattoasennus Väisänen vastaa parkettiasennustyön teknisiin haasteisiin

Parkettien asennusten, hionnan sekä huoltolakkausten lisäksi Parketti- ja mattoasennus Väisänen tarjoaa parkettien sävytyksiä sekä uutena menetelmänä Saksassa suuren suosion saavuttaneita parkettien öljysävytyksiä ja pintalakkauksia.
–Varkauden alue sekä ympäristökunnat työllistävät tällä hetkellä hyvin henkilökuntamme. Tämän lisäksi aiemmin luodut kontaktimme pääkaupunkiseudulla työllistävät noin yhden viikon kuukaudesta, kertoo Jukka Väisänen Parketti- ja mattoasennus Väisäseltä.
–Yrityksemme asiakkaista 70% on rakennusliikkeitä ja 30% yksityisiä.

Ammattitaitoa kehitetään kouluttautuen

Ammattitaitoa Parketti- ja mattoasennus Väisäsellä pidetään yllä erilaisten koulutusten avulla.
–Vastikään olimme Saksassa kouluttautumassa korkealaatuisiin Pallmann -tuotteisiin liittyen.
Parkettituotteiden Saksan ykkösellä, Pallmannilla, on yli satavuotinen historia sekä kokemus lattioiden pintakäsittelystä.
–Henkilökunnan koulutuksiin panostaminen on esimerkiksi Saksassa aivan eri luokkaa kuin kotimaassamme, Väisänen tietää.
–Öljypohjaisten tuotteiden koulutus Saksassa kestää esimerkiksi noin viisi vuotta, hän lisää.

Ympäristöystävällisyys tämän päivän tuotteissa valttia

Lattioiden huollon yhteydessä käytettävät lakat ja öljyt ovat kehittyneet tänä päivänä entistäkin ympäristöystävällisemmiksi. Terveydelle haitallisia liuotinpohjaisia aineita ei enää juurikaan käytetä. Tämä on sekä asiakkaan että ympäristön etu.
Nykyisin lattiatuotteet ovat myös kulutusta kestäviä. Lakkojen kuivumisajat ovat esimerkiksi nopeutuneet ja lakattujen lattioiden kulutuskestävyys on lisääntynyt.
–Tuotteet ovat myös allergiaystävällisiä yhä enenevässä määrin. Tuotteiden haitat ovat myöskin yleisesti nykyisin minimaalisia, kuten esimerkiksi lakat ovat varsinkin kuivuttuaan lähes hajuttomia, Väisänen ilmoittaa.
Pallmann kehittääkin jatkuvasti uusia tuotteita pyrkien tekemään ne entistä ympäristöystävällisemmiksi ja korvaamaan vanhat tuotteet vesipohjaisilla tuotteilla.
–Se on yksi syy, miksi käytämme ainoastaan heidän tuotteitaan, Väisänen selvittää.

Koko kodin remontti saman katon alta

Kevät on Parketti- ja mattoasennus Väisäsellä usein kiireisintä vuodenaikaa.
–Tänä vuonna töitä on riittänyt tasaisesti aivan kaikille kuukausille. Yleensä alkutalvi on tosin hiljaisempaa aikaa, kulunut vuosi on saatu nyt tehdä ihan mukavasti töitä, Väisänen kertoo.
Parketti- ja mattoasennus Väisänen suorittaa myös kaiken kattavia täysremontteja.
–Tarvittaessa remontoimme kaiken lattiasta kattoon. Täysremontit sujuvat toimivassa yhteistyössä alihankkijoinamme toimivien alansa osaavien ammattitaitoisten putki- ja sähkömiesten kanssa, Väisänen ilmoittaa.
Kaikki parkettiasennukset ja huoltotyöt onnistuvat Parketti- ja mattoasennus Väisäsen ammattilaisilta laadukkaasti ja luotettavasti.
On hyvä muistaa, että parkettien asennukset, huollot ja lakkaukset on aina syytä teettää ammattilaisella.
–Kun sinulla on kysyttävää parketti- ja lattia-asioihin liittyen, tartu toki puhelimeen, Väisänen kannustaa.
–Ammattilainen osaa arvioida parhaiten lattian tarvitsemien toimenpiteiden laajuuden.
Tyytyväinen asiakas on Parketti- ja mattoasennus Väisäsen kunnia-asia. Voisi sanoa jopa niin, että hyvään pyrkivät, mutta loistavaa pukkaa tulemaan.

Teksti: Anne Korhonen, kuva: Sinun Savo

 

Parkettiasennus.jpg

Jukka Väisänen (oik.) kertoo, että lattioiden huollon yhteydessä käytettävät lakat ja öljyt ovat entistäkin ympäristöystävällisempiä.