Kirjaesittely: Pizzan paistajat - Minustako mestaripaistaja?

Pizzan paistajat - Minustako mestaripaistaja?

Pizzanpaistajien rakkaudella laatima teos, jonka avulla opit varmasti paistamaan herkullista pizzaa. Kirjan alussa avataan maukkaan pizzataikinan ja tomaattikastikkeen salat, jonka jälkeen matka jatkuu juustojen ja muiden raaka-aineiden maailmaan. Vaatimustasoa nostetaan pikkuhiljaa ja makumatkan aikana esitellää useita erilaisia pizzatyylejä. Oman lukunsa saavat myös erilaiset välineet ja pizzauunit.

Kirja sisältää toinen toistaan herkullisempia pizzareseptejä. Reseptit ja ainekset esitellään selkeästi kuvien tukemana. Tärkeimpien klassikoiden lisäksi kattauksessa on myös uudempia ja erikoisempia pizzoja, jotka on huolellisesti valikoitu jatkuvasti kasvavan Pizzanpaistajat-yhteisön gastronomisesta ilotulituksesta. Erikoisuuksista voisi mainita Auringonpilkut-pizzan, jossa käytetään appelsiinia ja suklaata sekä Lakupizzan, joka sisältää muun muassa vaniljakreemiä ja lakritsia.

Tässä pizzakirjassa kaikki erilaiset pizzat italialaisista alkupizzoista pohjoisamerikkalaisiin herkkuihin ovat tasa-arvoisia. Ainoastaan suomalainen pizza ja kotimaiset raaka-aineet ovat hiukan muita tasa-arvoisempia.

Jos rakastat pizzaa, tämä kirja on juuri sinulle. Yli 300-sivuisen kirjan luettuasi tulet todennäköisesti nauttimaan pizzasta vieläkin enemmän.


readme.fi 2021

Pizza.jpg