04.08.2022

Mobiiliput käyttöön Iisalmen, Pieksämäen ja Varkauden paikallisliikenteissä

Matkahuollon Reitit ja Liput -sovellus on ladattavissa maksutta puhelimen sovelluskaupasta.

Matkahuollon Reitit ja Liput -sovelluksella voi ostaa ja maksaa bussilippuja Pieksämäen ja Iisalmen kaupunkiliikenteessä 10. elokuuta alkaen. Varkauden paikallisliikenteen sekä Varkaus – Joroinen lähiliikenteen liput tulevat myyntiin 11.elokuuta alkaen.

Matkahuollon Reitit ja Liput -sovelluksesta voi jatkossa ostaa Pieksämäen, Varkauden ja Iisalmen kaupunkiliikenteen sekä Varkaus-Joroinen lähiliikenteen kaupunkilippuja. Sovelluksessa on oma lippukauppa, josta löytyvät kaikki lipputuotteet listattuna kunkin kaupungin omassa valikossa.

Reitit ja Liput -sovelluksella matkustaja voi lisäksi hakea reittivaihtoehdot osoitteesta osoitteeseen ja saa aikataulutetun, karttapohjaisen opastuksen määränpäähän sekä voi samalla halutessaan ostaa liput tulevalle matkalle. Mobiililippu aktivoituu automaattisesti matkasuunnitelman mukaisesti tai sen voi aktivoida myös aiemmin.

Mobiililipun voi ostaa sovelluksesta myös ilman reittihakua. Ostoa tehdessä valitaan, aktivoituuko mobiililippu heti vai vasta myöhemmin seuraavan vuorokauden aikana. Aktivoitu mobiililippu on voimassa 60 minuuttia. Sovelluksella ostetut matkaliput näkyvät sovelluksessa Aktiiviset-välilehdellä, josta ne näytetään kuljettajalle ja voidaan tarvittaessa tarkastaa.

Reitit ja Liput -sovellus
helposti käyttöön

Matkahuollon Reitit ja Liput -sovellus on ladattavissa maksutta puhelimen sovelluskaupasta; iOS-puhelimiin App Storesta ja Android-puhelimiin Google Play -kaupasta. Sovellus aktivoidaan helposti käyttäjän sähköpostilla ja sinne voi tallentaa omia maksukortteja maksamisen nopeuttamiseksi.

Pohjois-Savon ELY-keskus