Kokkimestarista maukasta kotiruokaa jo viisi vuotta

Varkaudessa Mestarintiellä sijaitsevassa Ravintola Kokkimestarissa juhlitaan maaliskuussa viisivuotissynttäreitä.

–Viisi vuotta on mennyt nopeasti, kolme vuotta hyvää kasvua ja kaksi vuotta sinnittelyä. Sisukkuutta ja uskoa tulevaan tämä on vaatinut sekä itseltä ja omalta perheeltä. Korona-aika ja raaka-aineiden hintojen nousu on tuonut oman haasteensa. Niiden voittaminen sekä ruuan laadun tason ylläpitäminen on vaatinut isoja ponnisteluja, Kokkimestarin yrittäjä Saija Ihalainen kertoo.

–Yrityksen toimenkuvakin on muuttunut suuresti perustamisvuoden jälkeen. Töitä ei voi tehdä yhtä vapautuneesti kuin ennen koronaa. Yrityksen kasvua on ollut vaikea rakentaa vallitsevan tilanteen keskellä, mutta kyllä tällä yrittäjällä on suunnitteilla uusiakin kuvioita ja uskoa omaan itseensä riittää.

–Laadukas, itse tehty ruoka on minulle tärkeää, siitä minä en tingi! Meiltä saa edelleen ne itse tehdyt lihapullat ja joka päivä tuoreet, käsin pilkotut salaatit, talon suosittua leipää unohtamatta. Michelin-ravintolaa ei tästä ole tarkoitus tehdä, vaan tarjoamme sitä oikeaa kotilounas-ravintolaruokaa.

–Toimin keittiössä yksin, joten lounasaikaan vilskettä riittää. Silloin tarvitsee olla homma hanskassa. Viikonlopputilauksia tehdään joustavasti, muun muassa ensiapukoulutuksiin tilamme sopivat erittäin hyvin, Ihalainen vinkkaa.
–Hävikkikampanjan aikana opimme uusia käytännön asioita, jotka toivat tullessaan sen, että tänä päivänäkin pystymme valmistamaan lounaspöydän lähes nollahävikillä.

–Yrittäjänä haluan kiittää asiakkaitani ja yhteistyökumppaneitani, ilman teitä tämä ei olisi mahdollista!

Ravintola Kokkimestari
Mestarintie 1
78200 Varkaus
www.kokkimestari.fi

Kokkimestari.jpg

Kokkimestarin yrittäjä Saija Ihalainen panostaa laadukkaaseen, itse tehtyyn ruokaan. Kuva: Kokkimestari